Stephanie Star, tjekket og talentfuld Diva, taler om berøringsangst i brevkassen star@eb.dk

posted by: Stephanie Star

No Comments »

13100884_10153511060450911_4296932620024790256_n

I min brevkasse på star@eb.dk får jeg mange alsidige spørgsmål, hamrende glad for, jeg svarer effektiv, tjekket og talentfuld, holder mine korte ordrer svar med 100% troværdighed. Mange spørger mig om hvordan jeg har det med kærligheden til mig selv og mine omkring mig, se det har jeg det så godt med, for jeg er en stærk social omsorgsfuld Diva, stærk personlighed er skarp og har selvtillid, kender livet og mennesker, kan ikke kun lide det jeg har men også mig selv, jeg ER blevet bedre til at give mig selv egen pleje, med at kroppen får det nødvendige, er næppe så tossegod mere, vil nogen sige, jeg ser det at jeg er et ekstrem empatisk mennesker der ser andre, i det jeg ser mig selv, – kan kun give andre hvad jeg giver mig selv, ellers passer balancen næppe sammen, sige fra og til, det er livet….

13138844_10153534446610911_7281031436502811682_n

Synes mange har berøringsangst, jeg er fuldblods Italiener, og i min verden, krammes der og gives pænt hånd, ser dem i øjnene vi møder, og taler og hilser pænt, bliver det aktuelt af flirte, jamen hvad så’ det er da ok, hvis bare der flirtes med LIVET, og ikke er utro eller med til at være utro, det er vel ikke forbudt, det skal ikke skade andre og stil og klasse må godt højnes. En karismatisk kvinde tv Personlighed som mig, flirter, spiser, har elskov og krammer, det bliver aldrig forbudt i min verden, ydermere er der ikke sex i øjnene bare fordi der mødes smukke væsner på ens livsbane, come get real. En stærk kvinde kender sine forcer og de mindre spændende karakterer, hun besidder og viser at hun er bevidst om det, og lever ægte, hun er i sine følelser og i sin arbejde, og ER sikkert i sine valg med stil og klasse hele vejen igennem, tjekket og talentfuld, og når der fejles op på hesten og videre…videre…videre….Elsker at kramme og mærke livet, være i mine følelser er det så frygteligt, er smerten da så stor, for mange er den nok, at de ikke tænker over det, jeg er kærlig på mange forskellige planer, er du ??  

11220119_10153506284970911_1663103466119622755_n

Ovenstående billed er taget af min ven gennem 10 år Marco Merie, ejer og stifter af GOLD sammen med Victor –  Jeg har et hav af frisør venner, kender også kendis frisør Sonny Holm, han laver min datters hår, han er pisse dygtig, han har Nordic Beauty  Sonny’ har mange skuespiller og farverige personligheder fra de bonede gulve, se nedenstående link, men Marco’ her satte tape extension hår på for 1½ måned siden, håret er fra Avezu.dk se nedenstående link…..jeg får behandlet mit hår af Julie, støtter hende, så kær en pige “ellers plejer jeg håret selv, med gode produkter, både fra GOLD og Avezu, så når jeg krammer og lever livet , har go elskov, følger med i livets udviklinger og er nærværende, er loyal en ven, hvis ellers der ikke fuckes med mig, det kaldes vel   næppe berøringsangst, jeg er en kærlig DIVA med hang til at se næste kærlighed og omsorg for andre, hvis jeg behandles ordentligt selvfølgelig, ellers farvel tak for denne gang, SÅ husk at livet skal nydes jeg nyder mit liv ikke kun med extension hår, negle, forskønnelse af den fineste art, næ’ jeg føler, erkender, slipper, og arbejder med mig selv positivt hverdag, lytter og samarbejder, for deri’ lever og respekter vi jeg os elv og andre, og vis de ikke ønsker berøring, ses det og mærkes tydeligt, hvis modparten man møder eller er smmen med er i distance, jamen fuld respekt og stor forståelse for det, men alle mine er til kram, og knus, det elsker jeg, så ud og kram og hvis I synes at det ikke er passende, er det vel også ok, tænker jeg, hvis det passer til jeres karakter og personlighed, så gør hvad der føles godt for DIG!

13512170_1053986614689595_4554552117522163259_n

Ha en smuk eftermiddag, min står på ro og koncentration…….lektier forude og tak til alle der har skrevet på messenger, svarer indbakke beskeder efter tur, have tålmodighed, det har jeg, og jeg når det hele.

 

Krammer Stephanie Star

Foredragsholder, Forfatter, Brevkasse Redaktør på Ekstra Bladet, Tv Personlighed, Blogger…juni 2016

Nedenstående liste/ Links er alle de samarbejdspartner jeg krammer….

Go Skt. Hans 2016

https://www.facebook.com/DermoCosmeticDanmark/?ref=ts&fref=ts&qsefr=1

https://www.facebook.com/GOLD-Professional-Haircare-116970848368155/?fref=ts

https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/?fref=ts

https://www.facebook.com/CopenhagenTAN/?fref=ts

https://www.facebook.com/AvezuHarextensions/?fref=ts

http://www.avezu.com/

https://www.facebook.com/NordicBeautyKBH/?fref=ts

https://www.facebook.com/Maja-s-negle-1421636944795401/?fref=ts

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *