Jesper og stephog chris

Stephanie Star, til Galla i aftes, yderst impulsivt….Red C igen….Imperial 2015

posted by: Stephanie Star

No Comments »

 

Telefonen blev brugt flittigt i aftes, da jeg fik en lækker gave. Hvem der har givet mig den er underordnet, det er deres gestus der tænder mit hjerte. Jeg kom i sidste øjeblik, og blev mødt med “nogle” trillede øjne ud af hovedet, tror ikke at “visse” personligheder havde forventet at jeg skulle komme i deres regi, forstår at nogle mener ikke at jeg er fin nok” endnu” det tager jeg ikke så tung, har vægten suveræn på underholdnings kontoen så selvfølgelig var jeg med..Red Carpet var igen herligt, havde med vilje set om jeg kunne gå udenom må smile helt inde i maven, den gik ikke, jeg fik taget en del pics, men mit fokus var at se deres såkaldte “deres verden” hvorfor er den så speciel fra min verden, har undervist på scener, lavet tv og reklame film og har undervist i dans og lavet en masse støj i udlandet …jeg jeg ser en masse udvindehed og en angst for at jeg skal stjæle biledet, – kom helt chillet out….havde ikke GALLA tøjet på, da jeg måtte rykke hurtigt ud af døren men jeg stod skarp som altid , hjerne funger stadig’ . . . . og champagnen fik ikke overtaget..

1385239_540958009325794_1717718408_n

 

Universal Pictures & United International Pictures inviterede til Galla, så alle var så flotte, de var velklædte og alle var der, de var ellers mange ret dejlige at møde, Inden filmen begyndte var der champagne i, canapeer og overraskelse, alle havde en sjov aften, den var organiseret til fingerspidserne, og temaet var vild, vovet og lidenskabeligt. Synes det er morsomt, sagde til www.rapport.dk engang at jeg kom med til GALLAEN men de havde andre tanker….deres tab.

TopdollarDancover

 

Nu har jeg egen website, www.stephanie-star.dk den skal figurer som blog og som min ny tids klumme brevkasse al’a 2015. Jeg vil kunne sælge min bog og andre produkter med tiden, ALT ER SOM DET SKAL VÆRE. Jeg fik optaget på Restaurant Fabios i sidste uge og det kan ses til marts, jeg holder foredrag i kvinde kend din krop og energi og gerne op på stilletterne. Forlag møde forud og eller skal jeg pleje mit nakke smæld, vejret driller mig, gik for i øvrig hjem efter filme, men jeg kunne blive der og holde efter festen, valgte denne omgang fra, grundet ridlig op og passer mine ting og opgaver, succes kommer ikke at sig selv, har knoklet hele livet, siden jeg kom til Danmark og sådan er min skæbne, jeg husker hvor jeg kommer fra, om jeg laver Tv, presse shoot eller holder foredrag – Skulle have været med som deltager i Paradise Hotel 2015 skæbne ville noget andet……Mange spørger til mit hår, det smukke hår er fra Lotte Goldlock.dk jeg har meget hår det fungere for mig, det er tungt og langt og silkeblødt 67 cm lang, selvom at jeg styler det tit.  Ja jeg er en begejstret sjæl, en ildsjæl af slagsen, mange dåner når de ser mig, ikke helt almindelig i tanke og sjæl, men jeg har accept af mig selv har du det samme !? Nåh skal til forlag møde, så ha en smuk uge og må Valentines dag give lige det I alle ønsker jer, mit ønsker er opfyldt!! Nåh skal filme snart igen og indtjække ind i et lydstudie, hvorfor…tja Stay Tuned, så kan I se det nyeste :-) 

Kærligst Stephanie Star

PS: Fedt at møde Jesper Thomsen og Chris Pedersen og alle de andre. . . .og Hasse presse fotografen, herligt! <3

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *