Stephanie Star, stiller op på DR3 i Dokumentar omkring livstil, forskønnelse og spirituel interesse

posted by: Stephanie Star

No Comments »

12791112_978634915558099_8303841317830667687_nHej alle der ude, så er jeg blevet hot provo DIVA brevkasse redaktør på Ekstra Bladet, har fået et tilbud jeg ikke kan afvise..jeg er vel Italiener”. Jeg nedbryder fordomme, jeg tør at fortælle det “I alle sammen alligevel gør og nyder, nemlig at leve livet efter behov, lyst og værdi. Det der fungere. Jeg stikker tit frem i medierne og har en masse på sinde, efter at jeg vandt en pris, er jeg igang med at bevæge mig, og fuldføre mine mål, mere målrettet og med engagement, der kretivt følger mig,  – Jeg” har en handlingsplan og mit ide’grundlag er ved at godkendes…går på kursus og er fuldtidsmor, som så mange af jer er. Tak for jeres interesse, ved godt at “nogle” tror at jeg er trans, jamen hvorfor dømme de transkønnet, de er dejlige mennesker, jeg dømmer ikke andre, det må være jeres problem, jeg andreledes, men bare vi ikke gener eller ødelægger andre eller hinanden eller sig selv. 

©Henning Hjorth

©Henning Hjorth

At gøre en del ud af sit udseende, gør vi alle, jeg går også op i miljø, i venskaber og min spiritualitet, jeg er troende, jeg tror på kærlighed kan lide at lave mad og går op i min træning OG jeg tror PÅ MIN KÆRLIGHEDS GUD, JEG ER FØDT I ITALIEN OG JEG HAR MADONNAER OG KORS ALLE STEDER I MIN LILLE LEJLIGHED, som åbenbart også generes’ da den har sjæl men ikke er luksuriøs” …jeg er glad og jeg elsker min stærke base. Jeg elsker med min elsker til jeg vil og kan. I skulle tage at bryde normen, gøre anderledes ting og gå en anden vej hjem, dyrk elskov med andre stillinger og hav tarvelig sex med din partner, skift engang i mellem kurs og tør at være dig selv, husk at de beskidte og de kærlige tanker ER OK, Ikke døm dig og andre, det giver bagslag

12733499_10153580994013882_1315684104041265596_n

Bevarer min jordforbindelse og “HUSKER HVOR JEG KOMMER FRA” så bare rolig, tvivl ikke, her smiler jeg med det største smil, jeg skal fortælle i aften på DR3 kl. 21:30 om min måde at leve og tænke på, dette er ikke en forbrydelse, dette er at skille sig ud, leve sig liv uden janteloven og uden at jeg er styret af nogen, hos mig styres jeg af kærligheden til det gode, (nogen vil mene) at jeg er dumnaiv, men er jeg så det!? jeg bryder fordomme, tabuer og jeg lever med mit liv og med at dyrke sikker sex,  passer min morrolle og ellers er jeg neutral omkring for mange meninger og holdninger, da det kun er ødelæggende og forstyrrende, selvfølgelig lever jeg under værdier og mit mindset er nok lidt mere anderledes end “som så, men jeg er 49 år og jeg elsker ikke kun mit liv, relationer, min elsker og min familie, næ jeg elsker også HELE MIG…

 

Tak for jeres tid’ der kommer snart mere på bloggen her på DR3, og i medierne…hold jer sprøde og gør hvad i lyster, bare i holder jeg til at bevarer den sober tone, og at i ikke er til fare for jer selv og andre.

 

Kærligst Stephanie star, foredragholder, forfatter, blogger, tv personlighed, og redaktør.

star@eb.dk

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *