Stephanie Star, Skt. Hans 2016 står i eksamen tidens tegn, er på årets vildeste innovativ iværksætter kursus der sparker bagdel

posted by: Stephanie Star

No Comments »

13177214_10153497106757201_91856138636048198_nwww.avezu.dk med det lækreste bløde exentions hår fra disse smukke jyder kvinder, var rammen om min deltagelse, på Aftenshowet i maj, efter jeg var på høj seer tal, er der sket en masse spændende, alt tager form og fart, jeg sparker min livstilændring i gang, jeg er i gang med at tage det vildeste innovativ iværksætter kursus, hvor jeg med selvtillid og personlig udvikling sparker bagdel, – er ved at etablere mig, er ved at få godkendt min forretning plan venner, og til efteråret er jeg registreret på virk.dk som foredragsholder, forfatter og andet personligt stærkt! Har den vildeste revisor, og de sejeste underviser der selv har op til 3 virksomheder selv, så de har masser af erfaringer, og jeg æder det i mig. Mit sociale liv pt, er på pause, ser ingen, jeg studere og går til www.fitxpress.Dk og fyrer den af, med at holde mig sprød og lækker også i det ydre, jeg begynder nu samarbejde med DermaCosmetic hvor jeg vil forskønne blidere behandlinger i ansigtet, modtage behandlinger hvor huden og muskulaturen får en anden udseende, hvor elasticiteten fremmes, og hvor hudlægen Erik Ortibz, tager sig speciellæge godt af mig. 

10888795_854575607918290_6366533965132727951_n

Min synops er ankommet og jeg er i forlag fokus, alt mere til jer, når jeg ved mere, men jeg bliver snart forfatter og udgiver min første bog, foredrag er i hus og min presseagent har arrangeret foredrag, hvor?! Det må I vente og se, alt bliver offentligt så snart tid er…..Brevkassen går med stor succes, og der er mange forskellige spørgsmål, ret flippet og skide godt, er så stolt…star@eb.dk skriv ind alle er velkommen…

1530487_10153416107375911_108303928480227174_n

Til sidst gå SKT. Hans, ovenstående billed er af min dejlige på alle måder datter, der har bestået 1. – 2.  grundforløb efter 9 – 10. klasse, min datter hun arbejder også på fuldtid – det’ har hun været inspireret til siden hun gik i 7. klasse, ret blæret er skide stolt…nu er hun kommet ind som elev på den pædagogiske assistent linje, og hun sparker røv, hun fylder snart 18 ultimo Juli, 2016, og det skal selvfølgelig fejres efter min datters egne behov, STORT tillykke smukkeste og kloge skat, jeg er stolt, jeg ved at jeg har nutidens guld og selvstændig kommende leder, for du går i mine fodspor, da jeg var i samme alder, så dejlig Tillykke.

entrepreneurship

En særlig hilsen til, Finn Chef redaktør , Poul Madsen Chef Redaktør på Ekstra Bladet., www.avezu.dk – www.copenhagenTan.dk – www.kamelmaelk.dk, mine underviser, mine kollegaer, kursisterne, samarbejdspartner og min presseagent April Chris, nu kører bussen og den kører og skynder sig “langsomt” og grundig….følger den gode plan, er i gang med en masse spændende, I walk the talk…..

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *