Stephanie Star, sidde fast i systemer, økonomisk på røven, om at finde løsninger og frigøre adfærdsmønster

posted by: Stephanie Star

No Comments »

adfærdpsykologi

www.stephanie-star.dk går snart selvstændig, som foredragsholder, forfatter og salg af kommende bog, jeg har en del senere af afslører, men indtil da, udfordres jeg vild på mange planer, er jo ikke født med en guldske i munden, eller er gift rig, og min familie har været skod, i forbindelse med at passe på deres afkom. Som nybegynder iværksætter, har jeg en del undervisning, med ugentligt eksamen på det personlig plan og får styr på de mange emner, kursus underviser os kursister på, for at kunne få godkendt min idegrundlag/ forretningsplan – så jo tak ‘ udviklingen er ben hårdt – skal love for at alle følelser i forbindelse med at gå fra ingenting efter at jeg blev gående påkørt af en stodder der prøver at snyde mig, til at jonglere med regnskab, budget og planer, alt iværksætter, for min passion, min lidenskab og mine budskaber er jeg max klar til at holde foredrag om, for om nogen har jeg en stor platform, der kan med foredrag gøre en forskel, og vise min vej, fra isflage til isflage, og ende ind mod bredden i mit paradiset.

blogger-image-1160210791Præsentation af Stephanie Star er vel næsten overflødig, Dronning af forskønnelse og personlig vækst og udvikling, indehaver af selvtillid, ære, mental overskud med en del hverdags mod. Min barndom har været rædselsfuld, vil med mine kommende foredrag fortælle min vinkel på svigt og alt det voksen drama mine forældre begik. Min far døde sidste år af kræft 4 August 2015 og blev begravet 11 August 2015, jeg fortæller i mine foredrag vejen ud og hertil, fortæller om bilulykken, at miste sådan set alt, og hvor stor del på min rejse jeg har æret igennem for at inspirerer andre. Jeg taler om hvordan jeg igennem frigørelse af adfærdsmønstre kan erkende og slippe med teknikker og coach min måde at forløse smerte psykisk på, vækst er ben hårdt arbejde, men jeg går selvstændig og fortæller gerne efter den store interesse min valg, mine handlingsmåder ect ect.

0244d04c7b

Virker jeg troværdig, mange lytter, mange spørger med stor interesse ind til foredrag, jeg ved hvad jeg taler om, er ansvarlig for mine ord og viser velvilje, uddeler egen erfaringer, med en masse farverig underholdning…guldkorn spreder jeg glædeligt ud for at gøre en forskel og støtte andre i samme situation, for jeg har om nogen knoklet for at være her hvor jeg er i dag. husker hvor jeg kommer fra, og er taknemlig for den personlig vækst jeg er i gang med, den er dælme  orden. I er alle velkommen til at skrive ind til mig på både min brevkasse redaktør side på Ekstra Bladet star@eb.dk eller på www.stephanie-star.dk, indtil da så hold jer sprøde og lækre.

Kærligst og go Weekend og må solen skinne på jer trods lyn, regn, og skybrud, pas på jer..Ciao

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *