Stephanie Star, personlig træning med fysioterapeut Martin og EMS FitXpress.dk

posted by: Stephanie Star

No Comments »

12342485_1005212972855402_7796761996720920180_nwww.stephanie-star.dk brevkasse redaktøren på Ekstra Bladet Ekstra om lørdagen på star@eb.dk soler sig og bruger altid sol beskyttelse, jeg plejer min veltrænet krop, med sund livstil, den har taget kegler for tiden, jeg passer den nok mere end jeg plejer, jeg er koncentreret og fokuseret på at træne efter bil ulykken, og komme på benene, jeg har daglig smerter og arbejder med min lyd og lys følsomhed, ulykken “har givet mig mange gener, så jeg nævner det igen og igen, for det gav mig en grim oplevelse. Og sagen ruller stadig, har advokat på, rådgiver og specialister. Jeg træner I FitnessWorld gennem 3½ år, førhen trænede jeg oftere, nu er det med min fysioterapeut Martin Mouritzen, han er gymnast og fysio uddannet, pisse dygtig. Ind i mellem træner jeg EMS på FitXpress.Dk hos Roxanna og Adrian, en VIP Medlemskab jeg fik i gave af Liz, Dronning af Tatto, ejer ikke selv tatto, men har venner og veninder der klæder tatto til, bare ikke mig. Kan også se håndværkt bag, kanon til andre. Jeg træner 2 x ugentligt core træning på Fitness World, for stærk kredsløb og hjerte, hver gang i 50 min, har levet på den røde løber, så jeg kan godt investerer i at passe på min krop.

emslone1

Ovenstående pics er fra en træning hos en skøn veninde Lone, der også er EMS ejer bare af en anden klinik, hun lærte mig om denne teknik, så tak Lone. Træningen opbygger muskler, genoptræning af ryggen, aflastning af Nled, alt foregår med elektrisk stimulation. Huden bliver fast, blød og lækker..

DankontorfarverGo fredag aften, der er i dag 6 år til juleaften, hvor går livet hverdagen stærk, derfor nydes alt i inderlighed. Jeg laver regnskab og budget i denne weekend, sortere kvitteringer, og forbereder, alt til efter min revisor kommer hjem far ferie, i morgen lørdag står den på 50 min core træning i FitnessWorld og dyrkelse af mit sociale netværk, i centret. Ser ingen for tiden, end mine med kursister og underviser, nej er ikke blevet snobbet, bare fokuseret, knokler på den langsigtet plan, for den korte er der styr på, nogenlunde, har i mit netværk nu i mit Stephanie Star team, rådgiver, mentorer, presseagent, revisor, sponsor og venner og dejlig datter, tak for støtten, er ydmyget taknemlig. Hold jer sprøde, min synops er klar, så her udkommer min kommende bog efter planen. Linker min fanside, ind og like efter lyst og behov. Ved hæfter min begivenhed, I er velkommen, hvis I vil melde jer til, for at købe min bog. Sommer hilsener til jer fra mig.

https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/?ref=settings&qsefr=1 Min Fanside

https://www.facebook.com/events/564199623744947/ Min bog release Party

https://www.facebook.com/AvezuHarextensions/?fref=ts Extension tape hår

https://www.facebook.com/CopenhagenTAN/?fref=ts Sun TANNING 

https://www.facebook.com/DermoCosmeticDanmark/?fref=ts Forskønnelse

https://www.facebook.com/Maja-s-negle-1421636944795401/?fref=ts Negle

https://www.facebook.com/gaeldskonsulenten/?fref=ts Revisor, Rådgivning

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *