563404_517798621595992_1372173476_n

Stephanie Stars nye blog

posted by: Stephanie Star

No Comments »

Velkommen til Stephanie Stars farverig verden, spænd selen og deltage når mit Ferrari sæde køre der ud af. Jeg kommer vidt og dybt omkring, jeg vil med lidenskab visuelt udtrykke mig og tage jer med i mit univers for sundhed & PERSONLIG UDVIKLING, spas, artikler, underholdende farverig tv-klip og photo shoot! Jeg har et hav af værktøjer, hvorpå jeg inspirerer med al min erfaring og hverdags mod. Grib styrepinden og følg med, – det bliver op på stilletterne, det bliver skræmmende og til tider hårdt, men hudsløs ærlig og med kraft. I kan osse følge mig på se nedenstående links.:

Twitter

Facebook fanside

Facebook fanside 2

Er en farverig dame, med hang til smil og masser af energi, den kanalisere jeg med skrift og i tale, er en storyteller og jeg kan lide at opvise, på alle måder. Snart er min kommende første bog færdig, venter på min redaktør ven, kommer hjem så den kan rettes og komme i trykken. Jeg vil i den forbindelse, holde signeringer på bogmesser, privat og på bogholdere, i centre og andre spændende steder, alt sammen så I kan komme og købe bogen og sende et smil.

Jeg ser frem til at dele, mit liv med jer,har gang i en masse, vent og se, hvad der kommer til at se, – det er drømmer der er ved at gå i opfyldelse, – Tak for Jackie Nevarro og hele holdet bag, min support for Stephanie Star, – jeg er en italiener med hang til engageret drive og den kommer I til at følge med i, hvis I ønsker det, ellers hav det stærkt, rart, trygt og lækkert godt, pas på jer og hinanden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *