Stephanie Star. Min sprøde nye brevkasse – star@eb.dk har mega succes – Er overvældet.

posted by: Stephanie Star

No Comments »

Stephaniestarblog4

Min succesrig brevkasse sparker bagdel, jeg tager opgaven yderst seriøs, er pligtopfyldende og følger mine opgaver til dørs for pokker – Nogle vil sige – vokset med opgaven at jeg har så meget succes, jeg vil sige – jeg har altid være på rette spor, har bare været en del alternativer igennem grundet, at skulle gøre alle jer opmærksom på, at jeg har flere uddannelse inde for udvikling og terapi end de fleste. Skriver selvfølgelig alt dette i selvtillid, den er endnu større end tidligere, beklager men imens jeg har smerter genoptræner jeg og har travlt med at følge min handlingsplan.

 

Aftenshowet

IN eller Yt, IN selvfølgelig, jeg har tændt atter mit ild og jeg agter at vise jer hvordan jeg hjælper støtter og løfter mennesker, ikke fordi jeg er den bedste, grundet er – at min vej har virket max for mig, og mange spørg mig om hvordan, og så svarer jeg, at jeg via min storytelling foredrag og i min kommende bog kan læse om hvordan jeg gør. det virker og jeg har indre og hverdags succes, – DET er hverdags modet der tænder mig, at genfinde sin kraft udefra motivation udefra energi og ud fra bevidsthed eller retter min begavelse. JEG har gæstes Aftenshowet og det gik fint 410.000 seer på en mandag på showets bedste sende tid, hvem kan jeg kan…blæret synes jeg I am hot and I now it…

Stephaniestaraftenshowet1

Er vokset støt med min popularitet de seneste år i medie billedet, jeg agter at vise mit indre min passion ved at vise vejen til de af jer der ønsker dette, dette vil jeg holde foredrag om og komme og signerer min bog og kalender på messer og indkøbscentre og andet smukt, der er hånd om det hele, da jeg har fået en presseagent nu (at last) har ikke været god nok mener nogle, dem husker jeg, og ønsker dem alligevel det bedste for min succes kan aldrig tages fra mig. tværtimod jeg har så meget at jeg deler ud af min viden, så der altid er balance og ikke udnyttelse (mere) for hold da op, hvor er jeg da blevet taget en del i bagdelen, men det har været lærerigt.

Stephaniestaraftenshowet2

Er 49, og har en gudindekrop, det synes de unge lækre mænd, får et hav af tilbud daglig lige fra Politiker, innovative, racer, skuespiller og hotte kendiser, designer – lige til bad and nice mænd, nævner ingen navne men husk ingen er hellige – de er selv hotte lækre og dejlige holder selvfølgelig tavshedspligten. Jeg går ikke efter gifte er mænd der er i forhold, så spild ikke jeres tid.

Stephaniestarblog3

Jeg har exentions på fra www.avezu.dk tape hår og har også clips på, kan li vildt og løve stort hår, får pleje af GOLD.DK FRA Studiestræde 35 af Kendis Frisør Marco Mere som giver mig de fedeste produkter. Og laver mit flotte hår. facebook.com/avezuharexentions.dk

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *