Stephanie Star fysioterapi, holde stærke smerter nede, til kommende foredrag og bogudgivelse af årets innovativ Iværksætter 2016

posted by: Stephanie Star

No Comments »

13524467_1078815595530920_6947801005054744384_n

Brevkasse Redaktøren Star@eb.dk www.stephanie-star.dk tak til mit store bagland jeg selv har skabt, jurister, selvstændige, innovative erhvervs folk, revisor, agenter, manager, sponsor, læger og specialister. Go søndag den 3 Juli 2016, sidder med min cappuccino og svarer på kommende uges nye mange spørgsmål, har ingen tømmermænd da jeg valgte mens jeg er under eksamen-tid, at juster fokus og engagement, at rette mere ind, og det er nødvendigt for jeg er på årets innovative høj energisk iværksætter kursus, der snart er færdig, arbejder på højt plan, og det fungere max godt for en vædder der er ildsjæl og Italiener med stor I som ITALIA. Træner fysioterapi for mine mange smerter, jeg ryger ikke cigaretter, og jeg dulmer ikke mine smerter med medicin eller sprit, eller med masser af sukker, ingen stimulanser tak, – næ jeg går vejen uden. Har specialister i mit team, der sparrer, rådgiver, støtter og hjælper mig. Så sejt, sagen ruller og billisten har erkendt sin trafikulykke han kørte ind i mig gående. Retfærdighed smager af tillid, tro og håb. Hold kæft det har også taget lang tid, som min bog udgivelse, py har jo ingen tålmodighed er jo vædder BOSS kvinde i stjernetegn for pokker.

https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/

 

13100884_10153511060450911_4296932620024790256_n

Min brevkasse syder med spørgsmål, sidder og svarer på dem på en smuk solrig (lidt) kølig vind en brise der er uhørt i denne tid, husker sidste år, der var hede bølge, husker det for jeg passede min døende far på Hillerød Hospital. Noget koldt og blæsende søndag morgen. Har kommende møde på Ekstra Bladet så jeg glæder mig max, jeg har samtidig forhandlingsmøder også, og hente gode GOLD produkter fra Marco Merie og Victor, de er stjerne dygtige og deres præsentation er unødvendige, de er mine venner og har kendt dem i ca 11 år, ret cool…de er seje og e er rollemodeller i forbindelse med at være top iværksætter under for skønhed og hår og pleje. De underviser og holder shows og det er flotte og presentærer Danmark flot!

 

12342485_1005212972855402_7796761996720920180_n

I går aftes inden EM 2016, var jeg lige til fysioterapi, en mand sagde gud det er dig Stephanie Star, troede at du har foto redigeret alle dine billeder i SoMe = Social Medier billeder, jeg roste ham for de mange roser, han havde nemlig sin kvinde kæreste med og vi trænede sammen omkring min mave regionen, er heldig har stærke gode gener også selvom at jeg er fyldt 49, jeg har en gudinde krop som de sagde og ved I hvad’!? Jeg passer på mit tempel, jeg har til gengæld smerte i hoften og anklen men rømmer mig ikke, for jeg træner fysioterapi imens sagen ruller. Og ja min krop ser ud som på billedet, og NEJ jeg har ikke fået opereret ribben ud af min talje som mange tror jeg er 65 cm rundt og taljen en vipse talje og jeg er ved at træne mine balder så der kan stå 2 cappuccino underkobber på min røv, når jeg snart holder foredrag, skal stå skarp efter en grim bil ulykke,  prøve at blive stærk, er ved at søge smerte behandlinger, for oplevelsen ville jeg gerne være foruden, blev kørt ned gående af en billist, det har sat sine gener, spor og mange erfaringer. Og jeg glemmer det aldrig. Grim oplevelse, jeg hverdag må ændre paradigme, slippe mønstre adfærd (mindset) “for at slippe adfærden i forbindelse med det chock, og de mange gener og smerter jeg fik!

 

https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/

http://dermocosmetic.dk/om

http://copenhagentan.dk/

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *