Stephanie Star “forvandlingsprojekt” med DermoCosmetic.dk af Erik Obitz

posted by: Stephanie Star

No Comments »

2017-dermocosmetic-klinik-koebenhavn-komposition-2015-03-15-vz1Www.stephaniestar.dk, Brevkasse redaktør på Star@eb.dk. Skriv ind I er så velkommen, svarer uden filter….I kan også tilmelde jer ved interesse for min kommende biografi på min Pre- salg event  https://www.facebook.com/events/564199623744947/

https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ Jeg har gennem 21 uger nu været igennem en forvandlingsproces. Eksamen, undervisning, genoptræning, ingen alcohol, urter og kost tilskud indtagelse, “fokus på velvære og livstilsændring. Alt sammen med smerter efter bil ulykken, det er ben hårdt. Jeg har indgået en spændende aftale med http://dermocosmetic.dk/ Holder af at besøge dem i deres meget smukke lokaler, og personalet er så dygtige og yderst kompetente, de vil gerne hjælpe mig med at støtte mig i nye behandlinger som macher mit nye virke som sofistikeret vejleder, og som foredragsholder og kommende forfatter og på forelæsninger. Hel konkret vil jeg tage je med på en lille kort rejse, følg med hvis I lyster, ellers gør noget andet smukt og fornuftigt, hvem tæller !? Min hud er tør, og ansigtet mangler fylde, min pande føles tung de damer og herre, det kan jeg ikke lide, jeg ønsker mig løftet øjebryn og max behandling af rynker ved øjnene, er det en forbrydelse, det synes jeg ikke, , jeg vil opnå en mere afslappet udseende “har været glad for det flotte arbejder jeg tidligere har fået lavet” nu skal der forvandles til nyt LOOK!! Mine læber skal behandles i August for mere symmetri og balance.

13713443_1305048449523544_616105908_nhttps://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ Jeg skal have behandling for mit hageparti og del af min kæbelinje for at glamourisere  og forynge mit i forvejen smukke udseende. Jeg skal i August have botox i halsbåndet for at løfte ansigtet. Jeg begynder at peelinger bruge anti- age produkter fra NeoStrata som næppe svigter. Der vil arbejdes på mine øjenbryn, så jeg kan ligne den jeg i forvejen er, nemlig en sofistikeret vejleder.

Unavngivet  https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ Jeg indgår i en gruppe med vigtige personer, som er meget interesseret i kosmetiske behandlinger for at forbygge hudens aldring. Som Ambassadør er jeg højt motiveret og har et stort engageret DRIVE i at støtte selvfølgelig http://dermocosmetic.dk/ da de støtter mig i mit branding om at jeg som foredragsholder, kommende forfatter, brevkasse redaktør giver fuld fokus på Image, og den udvikling jeg er i NU…min mentalitet ændres ikke, EJ HELLERE MIN KROPSBEVIDTHED ELLER MIN STÆRKE INTUITION ” en jeg i forvejen har vist alle at jeg her” Har stadig mange smerter, il ulykkn spøger, ja da men den styrer ikke, sadler ALT ind for at komme så småt videre, ja’ altså fysisk, for mental er jeg på som aldrig før…Som aldrig før skriver jeg og smiler mega stort. Glæd jer til nye tiltag fra mig, bogudgivelsen , deltagelse i tv programmer, foredrag og gæst på bogmesser m.m. 

Hov i øvrig, tak for de mange invitationer, jeg er nødsagt til at holde fokus, så snart jeg kan komme kigger jeg forbi alle, møder op til en kram en respekt og et stort tillykke. Min telefon har drillet i forbindelse med min beskeder på Instagram, der er et hav jeg ikke har kunne svarer tilbage på, sooooo sorry, skriv ind på https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ eller på min mail, det skal lige siges at når i sender tilbud/ aftaler/ kontrakter så send en mail det er mere professionelt og tages mere seriøs, så vender jeg og min kommende manager tilbage, indtil da hold “jer sommer dejlige, kærlige og sprøde .: Mail.: Stephaniestar9@gmail.com

 

Ciao www.stephaniestar.dk

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *