Stephanie Star, Formel1 og Ferrari passioneret – star@eb.dk brevkassen er åben for dine spørgsmål, så skriv ind og få rent svar for pengene.

Stephaniestarblog4

Jeg introducerer en af mine lidenskaber som er Formel1 jeg hepper på Ferrari og speciel er jeg vild med Michael Schumacher og NU Fettel, ønsker schumi en forsat go bedring – Kimi får også min support. Alle kender min forhekset entusiasme i forbindelse med ræs af formel1. I denne weekend faktisk fra i dag torsdag er der træning fra Monaco GP omg, jeg er hel vild med det og ånder altid lettet op, når jeg hører en Formel1 bil ræse af sted. Love it.

 

13237640_10153538939760911_1341277433570471960_n

13237694_1349671078381892_5482960535536452097_n

Passion giver succes i hverdagen og på jobbet, Jeg er en moden Ferrari pasta skrue, vrider  mig i de mange kommende weekender , der står den på Formel1.

Stephaniestareb1

Min hotte brevkasse star@eb.dk kører godt og jeg er tilfreds, jeg var i sidste weekend i en 8 siders dobbelt artikel omkring nogle af de historier I kan læse om i min kommende bog, jeg kan lide at  visuelt fortælle min historie,  – jeg er foredragsholder og i løbet af dette år, skal jeg blandt andet også til Fyn og holde foredrag. Glæder mig til at møde en masse spændende mennesker på Fyn.

Stephaniestareb2

Tivoli er jeg hel vild med, jeg har så mange gode minder….sikkert som jer selv om jeres barndom, det er så blændende en smuk have og jeg elsker at være i Tivoli det er for mig hver gang et eventyr at besøge vores smukke have…her på ovenstående  presse billed fra Linda EB, nyder jeg at fortælle om min historie. om duften, lydene og alt det smukke øjet ser, tænder mit indre Sicilianske lys endnu mere. Er i øvrig hvis nogle skulle være i tvivl fuldblods Italiener, er ikke halv som “nogle” tror  – Min mor og far er fra Napoli jeg blev født på Sicilien – Taormina er min fødeby. Så stolt, men jeg er dansker og jeg elsker Danmark og mine venner og vores danske traditioner, jeg elsker næppe de mange dansker jeg pt møder som smiler til mig, men deres indre billeder, deres energi, deres bagtalere, deres skjulte dagsordner er pisse falske og jeg (har fundet ud af nu ) “at de ikke kan li mig, så hvorfor smile og hvorfor inviterer mig, !?? Nu ser jeg at de troede at jeg vil underholde dem, være deres samfunds pause klovn – Næ, de viser mig ved at være tætte ved dem hvor falske de er, oplevelsen huskes og de glemmes ikke. I’m Strong – Brave – Humble…..og hver gang er jeg trods levende, altid top motiveret med en tapper stemning, men oplevelsen huskes.

Stephnaiestareb5

www.stephanie-star.dk jeg er en winner i mit eget liv, jeg går efter mine mål gennem mine del mål, jeg er aktiv, stålsikker og det kan andre være provokeret af, jeg er pisse ligeglad, fra nu af kører jeg mit Ferrari sædet endnu mere i stilling, bliver endnu mere selektiv, tak for jeres interesse for min brevkasse star@eb.dk jeg er ved at lave en del PR men skriver ikke alt i bloggen, for hold kæft der er mange Copycat, find dog på noget selv – husk jeg ser og ved alt – for alle taler om alle og ikke altid lige pænt, så hold stilen og husk alt hvad der kommer ud rammer dig igen, som en boomerang.

 

Jeg er 49, har en gudindekrop, har skrevet min egen bog, har en presseagent, har en smuk og klog datter har venner, er i smerter og afventer min erstatning, jeg er trods smerter, aktiv, passioneret og pligtopfyldende jeg hader utroskab og jeg går ikke ind for vold eller mobning, hellere ej på de sociale medier, tolerer det ikke og alt mobning af mig og min datter vil fremover få en juridisk konsekvens. Og det gælder Snapchat, twitter, Facebook , Instagram. Stay strong tuned and happy og husk jeg er ikke snobbet eller arrogant jeg er bare bedre, for jeg tænker positivt og er ikke en dømmende type – men forstår at der bliver talt lidt i krogene. Forkert valg. For jeg giver ikke igen jeg siger bare fra og lader min erfaring/ KARMA vise vejen til de (få) der HAR MALURT I ÅRENE –  med UKÆRLIGE tanker om mig. jeg ved godt hvem I er, og pas på jeres røde øre, for karma vil ramme jer uden tvivl. Bøvs herfra men har fået nok! Gode tanker til alle der følger mig og tak for støtten jeg er overvældet, men er ikke lavet af plastic – jeg har også følelser og kan blive vred, men dømmer ikke.

 

Stephanie Star 26 Maj 2016