Stephanie Star, Foredrag forude – selvtillid, power og engageret drive – travle 21 -26 uge brevkasse star@eb.dk

posted by: Stephanie Star

No Comments »

1510366_699623946746791_2074634599_n

Fredag den 27 Maj 2016, så sadler jeg min Ferrari hest, og fyrer den max af med at takle mine opgaver og få alle udfordringerne løst, har det kanon godt. Har trænet på Fitexpress Åboulevard, tak til min veninde tatto Liz for vip card – alle mine muskler syder af gennem træning hjertet pumper løs og mit cardio for i dag er på plads, hvem kan jeg kan ( genoptrænet) og selvom at jeg har smerter i hele min venstre side efter at billisten har påkørt mig (det svin) så sætter jeg stodderen på ret kør og tænker positivt, men jeg har i sinde at nævne ham alle steder og alle vegne uden at oplyse hans fulde navn.

stephanie

Ovenstående billed er fra presse fotograf Krestinne Havemann, elsker hende, hun er sååå cool, og jeg elsker jo biler som I ved. Sætter dette billed op, da alle spørger mig om Singleliv 2012 – 2013 den gang, var interessen ikke så enorm som den er nu, min presseagent og jeg arbejder på nye optagelser bare rolig, går efter hvad der er spændende at deltage i, for at give jer en vinkel på, hvordan jeg gør en forskel i mit liv og kan supporte andre.

1654138_679004095475443_368440749_n

I denne weekend og til uge 26 er jeg ikke så deltagende i event, og support af andre, er ikke blevet snobbet eller at jeg vælger nogle fra, næ’ det er fordi jeg knokler med at følge mine opgaver til dørs, er selvstændig lige om lidt og det koster på den sociale front pt men også kun pt – Jeg er mit eget produkt, jeg er en en pizzaovn jeg skal ud og sælge og få mit idegrundlag registreret i erhvervsstyrelsen for sjov, jeg er ikke en restaurant , en frisør forretning eller har varelager, som min familie havde, JEG er produktet jeg skal sælge mig, det vil sige  i foredrag, forelæsninger, salg af min bog og kalender, det koster , – derfor er min koncentration og for at opret holde motivationen det ypperste i øjeblikket, jeg har max gang i fokus på min handlingsplan.

Ekstrabladetlogo3

Min brevkasse star@eb.dk kører altså godt, tak for jeres interesse for den vilde Sicilianer her, jeg er pjattet med at skal besvarer jeres sprøde og gode spørgsmål. I øvrig er min foredrag i gang inden længe, det bliver skide godt – Der’ kan I se giraffen i aktion, hvor jeg nok lidt levende vil vise og fortælle jer min historie. Kedeligt bliver det ikke. Husk hver lørdag kan i for’, få mønter købe min historie hos Ekstra Bladet Ekstra…der besvarer jeg spørgsmål uden filter, ren ord for pengene.

Stephaniestarblog4Ovenstående billed beskriver uden ord, hvordan jeg føler mig, kroppen bobler, hjernen er skarp, venner der støtter, min datter der snart offentliggør en masse nyt, brevkassen kører og jeg skal snart til eksamen, alt i alt elsker jeg mit ild, mit liv min energi. Husk godt med elskov, og træn med måde og nyd en middag eller en smuk aften for 2 eller flere, bare det gør dig glad, tilfreds og rolig, – husk alt andet er også ok, bare det virker for dig. Jeg har ikke den enegyldig sandhed, jeg beskriver det der max virker for MIG.

STAR@EB.DK – WWW.STEPHANIE-STAR.DK

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *