Stephanie Star, faglig stolthed, Fitxpress Ems Træning, succesrig Tv Personlighed – star@eb.dk

posted by: Stephanie Star

No Comments »

cc7280e3-813c-4a96-ab4c-525204561950knowledge is POWER de damer og herre, læser til eksamen og laver lektier så endnu en for-sommer i fokus tegnet. I er blevet lovet at blive løbende opdateret, imens jeg knokler for at få godkendt mit idegrundlag og forretningsplan, så holder mig sprød ved at dyrke fitness og EMS træning hos FitXpress.dk, det er mere effektivt end almindelig træning i mit ellers så smukt træningscenter FW, alle mine muskler strammes og opbygge og styrkes max, kan godt’  li’  min kombination af begge former. Slet ikke for at glemme sund ernæring, alle mine urter og kosttilskud og ellers godt elskov.

 

1604659_583411635080431_1347957756_n

Vil ikke lyde avanceret, snobbet eller andet jantelovs tekst – men jeg er en stor boblende energi bombe, der syder af kvindelighed på alle måder, her på min blog, jeg er så tæt på mine mål, så derfor skal en kvinde 49 som er pt. evigheds student – selvfølgelig holde jeg mig skarp, med træning og gode tanker – den måde der virker max for mig. Jeg er uddannet danselærer og kropsterapeut er mega krops bevidst så mit ydre betyder også som mit stærke indre. Jeg fortæller på mine kommende foredrag og mine udviklingsmuligheder jeg har fået mig, som kan og vil inspirerer andre – Efter jeg vandt min pris for årets bedste bryster til Reality Awarden 2016 I januar, været med I Gitte Talk show, Aller tidens Blondine Spørg og Aftenshowet på DR1 og gæstet TvNews, så smiler jeg endnu mere –  ski’ da ret flippet, – Blærer mig med min gudindekrop trods mine gode gener og mine modne hotte sprøde 49 år.  Intet kommer uden arbejde, engagement, det giver mig max selvtillid, så selvværdet strutter også denne sommer. Snart vil jeg være bikini klar, skal stå på en scene og fur den max af om lidt, det bliver så hyggeligt, at kunne underholde og holde foredrag, tak til Fyn og Jylland og også selvfølgelig Sjælland.

Dankontorfarver

Jeg supporter Kidzhelp.dk  og Voldsramte kvinde og børn.dk , mine hjertesager, som fortaler med mit kendis faktor vil jeg berige informere og oplyse de mange tilfælde der bør belyses. Jeg er ambassadør for Copenhagen BF. dk, – min speciel læge forskønner mig max, hans oplevelse i guldstolen er jeg så taknemlig for – og min hair exentions samarbejdspartner, som jeg får hår fra – Det er på tape skal lige passe og pleje mit ellers stærk Italiensk hår, www.avezu.com – De er skide søde og yderst dygtige damer der har hang til yderst go service, I kan ringe og hilse fra mig – der kan chattes med dem, de er så dygtige, try de damer. Deres produkter er også gode til exentions hår, er så glad for dem.

ImageScaler

Efter jeg gæstede DR1 Aftenshowet med 410.000 seer, har jeg fået mig en presseagent, yderst tilfreds, indtil det modsatte er bevist, hun er dygtigt og vi har lagt nye hotte og effektive planer der følges til fulde…Stay Tuned…det bliver godt…der er selvfølgelig en del ændringer, sådan er udvikling, men jeg husker hvor jeg kommer fra og takker alle der har supportet mig, også de sure af dem, der bagtaler og ikke har andet en bevidst eller retter ubevidst malurt i årene, må gud være med jer, jeg dømmer ikke, selvom at I stadige taler om mig…Jeg er ved at komme stærkere, sikrere, hårdere tilbage.

Skærmbillede-2014-08-27-kl.-13.57.29-617x350

Jeg vil med mit engageret DRIVE forsætte med at sparke bagdel, med min egen udvikling, er ikke perfekt men arbejder meget på at blive bedre til at passe på på mig og mine. Min brevkasse går som varmt brød og forsæt endelig gerne med jeres interesse star@eb.dk hvor jeg hver lørdag i Ekstra Bladet – Ekstra besvarer jeres spørgsmål uden filter, ren ord for pengene. Hold jer sprøde og lækre og husk alt med måde, livstil, træning og ellers nyd dit liv, det gør jeg for fulde gardiner. Denne tid, må jeg holde mig fra at deltage i alle jeres smukke invitationer/ arrangementer , håber på jeres forståelse, og det gælder også når jeg inviterer fremadrettet, så kan I jo også sige pænt nej tak, hvor I knokler med jeres fokus, alt skal nok gå, tak til venner og følger, ind og skriv om lige det der passer dig, du får dine svar råt udsøgt.

 

12626027_1181792275182496_674950623_nHa en smuk uge, I ved den der gør en forskel, jeg er kort inde og smutter igen, har en del forberedelse…men de tætte kan ringe eller sms, eller mail privat til mig – ellers star@eb.dk

En hilsen til mine tætte venner og veninder, der supporter mig max, I ved hvem I er, I får ligeledes loyalitet og support tilbage, verdensklasse at kende jer. Fra hjertet tak for at I ikke ændre jer…

 

Stephanie Star

Forfatter, Foredragsholder, Brevkasse Redaktør, Tv Perrsonlighed, Fuldblodsitaliener, Coach for personlig Udvikling.

Stephaniestar9@gmail.com www.stephanie-star.dk

Stay Tunes and strong 30 Maj 2016

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *