Stephanie Star, Brevkasse Redaktøren på star@eb.dk tester NeoStrata fra DermoCosmetic

posted by: Stephanie Star

No Comments »

12932589_10153474840825911_3094485840270788231_nBrevkasse Redaktøren på star@eb.dk www.stephanie-star.dk, siger go lørdag morgen, det er godt fugtigt i vejret, det virker på mig (ER) fuldblods Italiener, som en SMUK efterårs oktober dag i Taormina, hvor der hele året er jasmin blomster alle vegne blomstrende, så vi må ikke klage. Jeg tester i øjeblikket, cream fra NeoStrata, har fået en del fokus på ansigt hudpleje og ikke kun filler og restylane, det er hele pakken behandlinger fra nu af og peelinger “jeg har tendens til tør hud og linjer og rynker. Hverdag opdager jeg, den udvikling som serien tilbyder, og jeg er blevet anbefalet serien af mine samarbejdspartner, som er hud eksperter og speciel læger fra DermoCosmetic Hudlæge dr. Erik Obitz og smukke Wenche. Har gennem 1½ uge testet, ser at min hud har fået tilføjet fugt, fugt, fugt og jeg har fået minimeret fine linjer, tro på det eller ej.

neostrata-skin-active-firming-collagen-booster-800x800-1NeoStrata, den nye Skin Active er en avanceret og omfattende anti-ageing serie, som fjerner ALLE synlige tegn på aldrende hud. En del vand indtagelse og søvn gør selvfølgende meget, masser af kærlighed og elskov, og så husk zink og B- vitamin for pokker, det gør en del ekstra, dQ10, og Selen, der er’  ikke altid den nødvendig næring i vores økologisk indkøb/ kost – så køb ekstra, husk også jern og Omega3 ikke omega9 den danner vi selv. Så vil du gerne vente med rynker og fine linjer så prøv denne serie.

13118840_10153511060335911_5456794579529897398_n

Nedenstående link, tjek DermoCosmetic ud, og hils fra mig…

https://www.facebook.com/DermoCosmeticDanmark/?fref=ts Skønhed

https://www.facebook.com/AvezuHarextensions/?fref=ts Extension Tape hår Avezu

https://www.facebook.com/CopenhagenTAN/?fref=ts Sun Spray – Tan

https://www.facebook.com/Maja-s-negle-1421636944795401/?fref=ts Negle

https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/?fref=ts Min fanside

Ha en smuk lørdag, min står i FitnessWorlds tegnet, skal core hjerte træne, i 50 min i dag og i morgen, holder mig ikke kun sprød i det indre, næ det ydre får en masse pleje, så der bliver balnace i indre som ydre….

 

Go lørdag og pas på jer og hinanden Stephanie Star Forfatter, Foredragsholder, Tv Personlighed, Brevkasse Redaktør, Blogger. Iværksætter 2016.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *