Stephanie Star Botox Dronningen taler ud 2 Marts DR3 “Spørg mig om alt” – Udgiver bog til foråret på landets boghandler.

posted by: Stephanie Star

No Comments »

Stephaniestarkalender20152I forbindelse, med at jeg udgiver bog til foråret 2016 på landet boghandler, inviterer jeg jer ind på bloggen her for at oplyse jer “noget” af alt det nye jeg bevæger mig i. Jeg vandt prisen for “årets bedste bryster” til Reality Awarden 2016 – den er jeg glad for. Ind i mellem mit kursus, knokler for at holde min phone kølig, den’ gløder for tiden, mange er interesseret og de vil gerne tale med mig og mødes. Det gælder Tv produktioner, nye job tiltag og andet spændende. Tak til Kit Nielsen, Se & Hør – hele Juryen, og alle fans. Med dynamik, energi og viden, knokles der, får at målrettet, at følge min handlings plan, lever jo ikke for sjov…JO DET GØR JEG OGSÅ!!! 

12123200-asas

Har de sidste dage, optaget på et provokerende, men i mine øjne sprødt tv program, hvorpå, jeg som kvinde og gennem ført feminin viser sider ud fra temaet, at bevare sig smuk og foryngre sig. Dette gør jeg fordi, mit ydre skal afspejle mit indre…udseende og da også dejlig, har aldrig fået så meget sex som efter at jeg har fået foretaget som mange forskønnelser, holder mig op på stilletterne og er sprød. Jeg beundrer andre kvinder, selvom at de vælger andet, kvinder er smukke på alle måder, jeg er ikke så fordømmende, men jeg ved at jeg nedbryder fordomme, og mange har en del forskellige meninger om Stephanie Star. Janteloven er mere i det indre end det vises….

12626027_1181792275182496_674950623_n

Tv2 News, besøgte jeg i sidste uge, om at være kendt…jeg er målrettet og beskytter mit brand, jeg udgiver snart bog, og har en kalender der sparker bagdel omkring min krop, via billeder fortæller jeg kreativt nøgenhed uden at være nøgen, viser nemlig ikke kønsorganer m.m. 

Jeg begynder som brevkasse DIVA, for mange viser deres interesse, jeg elsker unge mænd og dynamisk energi, jeg er pjattet med Danmark, kan lide danske traditioner, men lever under en hverdag fyldt med Italiensk energi, jeg har været enlig forsørger i snart 18 år, og jeg har vejledet og opdraget min datter udfra det bedste jeg kunne og udfra “AT GIVE MIN DATTER, ALT DET JEG IKKE SELV HAR KUNNE FÅ UNDER MIN OPVÆKST…det har været hårdt, sejt men jeg har knoklet for at frigør mig og være mig selv med egen bevidsthed, så jeg kunne være den bedste borger, mor, kvinde og elsker.

Jeg begynder snart på FITXPRESS hos Adrian, mødte dem på messe og de tilbød et smukt gave – har nemlig ikke så meget mere tid til at stå og svede lige (PT) i et trænings center, før trænede jeg 5 gange ugentligt… “Jeg har stadig tænkt mig, at forsætte med at træne i fitness World, spise mine urter, drikke mine olier, elske og løse opgaver som mor til et velfungerende teenager, lave mad, handle ind, passer opgaver, besøger venner…livet er smukt, trods jeg har mistet i fredags vores alle sammen elskede ven Lex, du er elsket og savnet!

 

Ære Være dit minde, altid husket og elsket i min datter, min og mine mange drenge venners hjerter.

Hvil I fred kære Lex

Kærligst Stephanie Star Forfatter, Foredragholder, Blogger, Brevkasseredaktør.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *