Om Stephanie Star

563404_517798621595992_1372173476_n

Velkommen til Stephanie Stars nye webside, bloggen her kommer med indslag, både personlige men også som brevkasse ejer, har et hav af privat beskeder på andre sociale medier, som jeg daglig nu efter 3 år stadige svarer på efter tur,  – Efter at jeg har været igennem min bilulykke, skriver jeg en del og holder foredrag om mit liv, vandene er delt men jeg går selvfølgelig op i, dem med mest interesse for den italienske ildsjæl her! Skal optage i morgen sammen med min veninde Janni, hende fra Janni og Karsten. kærlighed mod alle odds , – STV spurgte mig, da jeg tidligere havde været med, så jeg var frisk og vi skal hygge i morgen. resten fortæller jeg videre om på et andet tidspunkt.

1604659_583411635080431_1347957756_n

Er en farverig dame, med hang til smil og masser af energi, den kanalisere jeg med skrift og i tale, er en storyteller og jeg kan lide at opvise, på alle måder. Snart er min kommende første bog færdig, venter på min redaktør ven, kommer hjem så den kan rettes og komme i trykken. Jeg vil i den forbindelse, holde signeringer på bogmesser, privat og på bogholdere, i centre og andre spændende steder, alt sammen så I kan komme og købe bogen og sende et smil.

Dankontorfarver

I øjeblikket, passer jeg mit piskesmæld ved at arbejde uden de store fysiske anstrengelser, ellers vanker der, for mine skader er kroniske, ved dårlig vejr har jeg et hav af smerter,  – jeg holdes oppe med positive adfærd og et ha af urter og fysioterapi, men ER en ildsjæl der har hang til at tænke begejstrende, det har givet mig enorm styrke! 

cirkus1

For nylig var jeg til Reality Awarden, skulle på scenen og overrakke en pris, festen med stifter Kit Nielsen og hele holder bag ( Se og Hør ) havde gjort det super godt, festen var vild, sjov og meget underholdende, fik et hav af telefon numre med hjem og ellers var jeg i festlig lag, – Havde fornøjelsen af komme VIP med nogle af mine tætte venner jeg ser i hverdagen, min ledsager er kendis frisøren Sonny Holm, en vidunderlig ven. Han er også frisør for Linda P. Vil gerne takke igen værterne, og alle der deltog I var alle vindere i min verden, men alle jeres forskellige historier.

Janus realityaward1

Til sidst vil jeg sige, ser frem til at dele, mit liv med jer,har gang i en masse, vent og se, hvad der kommer til at se, – det er drømmer der er ved at gå i opfyldelse, – Tak for Jackie Nevarro og hele holdet bag, min support for Stephanie Star, – jeg er en italiener med hang til engageret drive og den kommer I til at følge med i, hvis I ønsker det, ellers hav det stærkt, rart, trygt og lækkert godt, pas på jer og hinanden.

olga

Tak til Lotte fra Goldlock for flot hår, og Denise for makeup, Kim Novaa for forskønnelse, Sol for Fixing af negle og Lone for en lækker stram røv, MK -Olien for indre balance og styrke, I er bare så skønne, ELSKER jeres suppor, – guldværd for mig…Verdensklasse!!!

 

Kong vinter, flot med sne, men ikke så kold meget mere vel!?, – Næ’ nu må det godt blive forår, for meget skal ske’ for mig, ‘ønsker jer alle en forsat go og positiv uge, – Ha det smukt :-)

 

Ciao husk smil smitter, har selv mørke dage, men jeg vinder altid med kærligheds energier og glæde i det der virker og findes….. Stephanie Star